Bezoek de webshop

de koi-specialist, net aan de franse grens

De Japanse koi-specialist

Bij Koifarm Fournier France vindt u een groot assortiment kwalitatieve Japanse koi. Elk jaar tijdens de winterperiode begeven we ons in Japan om er de mooiste koi te gaan uitkiezen voor het nieuwe seizoen. Het assortiment is gevarieerd in prijs en variëteiten, en bestaat uit voornamelijk tosai, nisai en sansai. In de lente voorzien we meestal een tweede lading tosai (eenjarige koi) en in de zomer halen we Japanse koi uit onze Koifarm opgroeifaciliteit.

Koifarm Fournier France is het gezicht en de verlenging van deze faciliteit. Concreet bestaat deze faciliteit uit 9 vijvers van 700.000l waar we jonge Japanse koi de kans geven om zich te ontwikkelen tot mooie volwassen exemplaren die vervolgens in de winkel te Halluin verkocht worden. Dankzij deze faciliteit kunnen we grote (<50cm) Japanse koi aan onklopbare prijzen aanbieden.

De vijverspecialist

Bovenop een ruim assortiment aan koi (meer dan 4000), kunt u ook bij Koifarm Fournier terecht voor alle materialen en een persoonlijke uitleg voor uw vijver :

 • Kwaliteitsvoer: Saki Hikari, Hikari, nourriture maison Koifarm, ProBites, Nijo, Ichi Food
 • Pompen
 • Uv-Apparaten en vervanglampen
 • Meerkamerfilters, zeefbochtfilters, trommelfilter, drukfilters,…
 • Water- en visbehandelingen
 • Filtermedia
 • Gratis watertest of elektronische watertest
 • Advies op maat

Service en prijs/kwaliteit

Dankzij onze jaren ervaring kunnen we u bij Koifarm Fournier France begeleiden met praktische tips en informatie bij het ontwerpen, uitbouwen en onderhouden van uw vijver. Reken op ons voor een eerlijke en persoonlijke uitleg. We hechten ook veel belang aan onze service na verkoop. Bij een bezoek aan de winkel, aarzel niet om een staaltje water mee te brengen voor een gratis watertest of voor een elektronische test.

Dankzij onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en onze customer service kunnen we ons onderscheiden van andere vijverwinkels.

Japanse Koi

We hebben ervoor gekozen om bij Koifarm Fournier France enkel kwalitatieve Japanse koi aan te bieden. Andere vijvervissen en Europese koi kan u steeds bij Koifarm Fournier Menen vinden. Door ons exclusief op Japanse koi te focussen kunnen we ons 100% inzetten op de kwaliteit, gezondheid en selectie van deze pareltjes. Japanse koi zijn voor alle budgetten. Bij ons kan je de beste selectie en grootste keuze bewonderen vanaf Maart. De koi kunnen dan al gereserveerd worden om in de lente op te halen. In de lente voorzien we een nieuwe lading budgetvriendelijke tosai en Tateshita (eenjarige vissen van hoge kwaliteit) en in de zomer worden grotere exemplaren uit onze vijvers gehaald.

Bent u van plan nieuwe koi te kopen?

Het koiseizoen loopt van maart t.e.m. Oktober/November. in het voorjaar kan u de nieuwe koi reserveren om later in de lente op te halen of te ontvangen. Voeg geen nieuwe koi toe aan de vijver zolang het water kouder dan 15°C is.

We beschikken ieder jaar over een nieuw en ruim aanbod. Dit kan wat overweldigend zijn in de winkel en de keuze moeilijk maken. Het aanbod koi is alvast voor een groot deel online te bezichtigen en te koop op www.koifarm.shop. Zo kan u uw bezoek voorbereiden! En aarzel zeker niet om ons advies te vragen, we helpen u graag met uw keuze!

 

Indien u op zoek bent naar een specifieke koi kan u ons steeds vrijblijvend contacteren via info@koifarm.be of via Facebook.

Voeding

Er bestaat natuurlijk een hele resem aan koivoeding. Soms kan het zelfs teveel keuze lijken. Daarom verkopen wij enkel koivoeders waarvan de kwaliteit bewezen is en de prijs naargelang de kwaliteit klopt.

 • Saki Hikari: Het volledige Saki Hikari assortiment is altijd op voorraad. Ontegensprekelijk de beste kwaliteit op de markt.
 • Hikari: Uitstekende voeding voor ieder seizoen
 • ProBites: De nieuwe generatie koivoer
 • Malamix Food: het vitaminerijk voer van de koidokter Maarten Lammens
 • Top Koi: van ons Koifarm huismerk, best prijs/kwaliteit verhouding.

Kwaliteitsvoer heeft zijn prijs, maar wij doen steeds ons best dit zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Bekijk ons volledig assortiment hier.

 

Bestel Vijvervissen in onze webshop

Om u nog beter van dienst te zijn, is het mogelijk goederen online te bestellen en aan huis of in een postpunt / afhaalpunt te laten leveren.

Naar de webshop